Soutěžte o bivak v hodnotě více než 5 000 Kč, pelety a další dárky!

Každým rokem pořádá obchod Chyť a pusť soutěž Rybářský Oskar, ve které hledá toho nejlepšího rybáře roku.

Zúčastnit se soutěže může kdokoli, přičemž vítěze vybírá porota formou losování. Soutěž probíhá až do 30. listopadu, takže máte spoustu času na to, abyste ulovili něco opravdu mimořádného a přihlásili svůj úlovek do soutěže. Upozorňujeme, že každý soutěžící může zaslat pouze jednu fotografii.

Navíc každý měsíc vyhrají tři soutěžící menší dárky v podobě poukazu na rybářské potřeby, pelety a další rybářské dárky.

Jaké jsou soutěžní kategorie?

Soutěžní kategorie jsou velmi rozmanité, takže se můžete přihlásit s jakýmkoli úlovkem, včetně ryb chycených na dovolené v zahraničí. Kompletní seznam kategorií je následující:

  • Kapr
  • Amur
  • Štika
  • Candát
  • Sumec
  • Volná kategorie – např. úhoř, parma, pstruh aj. mimo kategorie zmíněné výše.


Jaká je hlavní cena?

V každé kategorii se budou po ukončení soutěže losovat tři vítězové. Vítěz, který se umístí na prvním místě, získá mimo jiné bivak Thunder 2 v hodnotě více než 5 000 Kč, a to už se vyplatí soutěžit.

Chy? a pus? Bivak Thunder 2 Man
Bivak Thunder 2 je společník, který vás nikdy nenechá na holičkách, ať už se vydáte kamkoliv. Nabízí pohodlí a ochranu i v těch nejdrsnějších podmínkách. Má robustní trubkovou konstrukci, prostorný interiér a dokonalou ochranu proti nepřízni počasí. Transparentní stěna vchodu vám zajistí výhled na pruty i během nepříznivého počasí. Vodní sloupec 5000 mm s podlepenými švy se navíc postará o ochranu během silného deště. Navíc je snadno přenosný a skladný.

Kde se přihlásit do soutěže?

Do soutěže se můžete přihlásit na stránkách rybarskyoskar.cz, nebo vyplněním formuláře uvedeného níže. Organizátorem soutěže je chytapust.cz, naše stránka nemá se soutěží nic společného.



Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..